Foodtrucks

Als ik ergens vrolijk van word dan zijn het wel hippe kleurrijke foodtrucks. Je weet wel, van die kleine restaurantjes op wielen. Ik zoek ze op, maak er foto’s van en bewaar ze.


Rokende barbecues
Naar schatting zijn er zo’n 450 foodtrucks in Nederland en er komen er steeds meer bij. Ze staan tegenwoordig veel op festivals. Vorig jaar zijn we naar het Trek Foodtruck Festival in Den-Haag en het Rrrollend Foodtruck Festival in Rotterdam geweest. Prima sfeertje en lekker eten. Overal staan grappige bussen, caravans, bakfietsen en vrachtwagens bij elkaar. De ene bakt friet, de anders saté en ook zoetekauwen en bio-freaks komen aan hun trekken. Geef mij maar een hamburger van de Grillmasters die gebakken worden op van die heerlijk rokende barbecues. Doe daar een koud biertje bij en mijn dag is perfect.

Beste Mr. hapje, Tante Ans, AppeltjeEitje, Suiker&Bloem, Joeri Tandoori en vele anderen, ik doe een oproep: ‘ zijn jullie binnenkort in de buurt en heb je zin om even langs te komen? Jullie zijn bij deze van harte welkom in mijn kleine festivaltuintje, anytime!


Zin in foodtruckfestival?
Pak je agenda en blok je weekenden. De mensen van ‘Eet Snakelijk’ maken je het makkelijk. Zij hebben een overzicht gemaakt van bijna alle foodtrucksfestivals in Nederland.


Foodtrucks ook jouw hobby?
Deel ze met mij op Pinterest.

 

Contact
Karin Claessen & René Schreurs