Noord-Holland

We winnen de blogwedstrijd van de meimaandfietsmaand. Wij winnen nooit een prijs, maar dit is gaaf! Dit is Zuid-Holland fiets in Noord-Holland.

 

In het AD stond een oproep: Gezocht! 12 energieke blogkoppels die per provincie in de Meimaand Fietsmaand op stap willen en persoonlijk verslag doen van een heerlijk fietsweekend. Dat kwam goed uit! Wij, dol op fietsen en precies dat weekend een lege agenda. Bedenken dus een grappige tekst waarom ze ons op de fiets moeten zetten. En ja hoor, bingo! We winnen het weekendje weg.


Winnaars

In Gorinchem maakte we het weekend voor vertrek kennis met de andere 11 blogs. Wat een feestelijk gebeuren was dat. De organisatie van de Meimaand Fietsmaand liet niets aan het toeval over. Er werden foto’s gemaakt, cadeau’s uitgedeeld, een heerlijke lunch aangeboden en een workshop bloggen gegeven.


Genieten

Wil je weten hoe ons weekend is verlopen? Lees onze blog op de website van de meimaandfietsmaand.  Het grote recreatieve fietsevenement biedt een enorm aantal prachtige routes, speciale fietsevenementen en fijne arrangementen in het hele land.


TIP!

Op naar buiten, snel van de A10 af en alles ziet er anders uit.

Enjoy!

 

Contact
Karin Claessen & René Schreurs