Hotspots Rotterdam

Ben jij in Rotterdam en houd je van architectuur en lekker eten, dan mag je de markthal echt niet missen. Het is de eerste overdekte marktvloer van Nederland en bestaat uit het grootste kunstwerk te wereld: de Horn of Plenty, ook wel bekend als ‘de Sixtijnse kapel van Rotterdam’.  Er zijn tal van vers kramen. Je kunt deze meenemen of ter plekke opeten.


Dit hoort zeker in je boodschappentas:

 

Heerlijk eten in de markthal? Duik onder bij:

 

Fenix Food Factory

Ben je in Rotterdam, ga naar de kop van zuid. Nee, je moet naar de kop van zuid! Bezoek de dagelijkse versmarkt op de kaap, de Fenix Food Factory. Brood wordt er ter plekke gebakken, koffie vers gebrand.

Tip: Haal een heerlijk biertje bij De Kaapse Brouwers, de jongste stadsbrouwerij van Rotterdam.

 

Tramlijn 10

Al meer dan 25 jaar de toeristen zomertramlijn 10 van Rotterdam. Ga mee en bekijk het nieuwe centraal station, de Erasmusbrug, de Coolsingel, het prachtige oude westen en historische Delfshaven. Lijn 10 rijdt van half juni tot en met eind oktober en in juli en augustus extra vaak.

 

De Rotterdam

Het opvallende bouwwerk aan de Nieuwe Maas, ontworpen door architect Rem Koolhaas. Waar gewerkt, gewoond en ontspannen wordt.

Tip: boek via nhow Rotterdam hotel een hotelkamer. Onze voorkeur: premium room with skyline view.

 

Hotel New York

Op de Wilhelminapier staat Hotel New York,  gevestigd in het voormalige hoofdkantoor van de Holland – Amerika lijn. Je kunt er heerlijk eten, drinken, slapen en feesten vieren.

Tip: bestel de wereldberoemde oesterbar. Reserveer op tijd een plaatsje. Het is er druk.

 

Contact
Karin Claessen & René Schreurs